• Banner

Pásmo KOMELON 30m

KX-KAL8055-2
Pásmo KOMELON 30m, šíře pásky 10 mm, ocelová páskaVysoce přesné a kvalitní pásmo, vhodné ke kalibraci - II.třída přesnosti, páska z kvalitní tvrzené oceli s fosfátovou antikorozní úpravou, kvalitní mechanizmus navíjení, ergonomický tvar - snadný posuv pásky a dlouhá životnost, konec pásky je vyztužen proti vytržení očka, pozdro pásma vyrobeno z kvalitního ABS plastu - odolnější vůči poškození při nárazu, klip na opasek, blistr s eurootvorem.
Kalibrace
518,48 Kč Bez DPH
674,57 Kč
627,35 Kč Sleva 7%
S DPH
Skladem u dodavatele (expedice do 3 dnů)
Počet

Dotázat se na produkt
Pásmo KOMELON 30m

Pásmo KOMELON 30m

* Odesláním kontaktního formuláře souhlasíte s podmínkami: Zásady ochrany osobních údajů

 

Popis
Obvyklá doba dodání zboží s kalibrací je 7-10 pracovních dnů. Kalibrace měřidla je soubor úkonů, kterými se za specifikovaných podmínek stanoví vztah mezi hodnotami veličin, které jsou indikovány měřidlem a odpovídajícími hodnotami, které jsou realizovány etalony. Například kalibrací mikrometru se stanoví chyba, se kterou kalibrovaný mikrometr měří. Velikost chyby měřidla je ovlivňována např. přesností výroby, seřízením, opotřebením mikrometru atd.Pásmo KOMELON 30m, šíře pásky 10 mm, ocelová páska
Vysoce přesné a kvalitní pásmo, vhodné ke kalibraci - II.třída přesnosti, páska z kvalitní tvrzené oceli s fosfátovou antikorozní úpravou, kvalitní mechanizmus navíjení, ergonomický tvar - snadný posuv pásky a dlouhá životnost, konec pásky je vyztužen proti vytržení očka, pozdro pásma vyrobeno z kvalitního ABS plastu - odolnější vůči poškození při nárazu, klip na opasek, blistr s eurootvorem.
Detaily produktu
KX-KAL8055-2

Specifické reference

ean13
8595604710155
16 dalších produktů ve stejné kategorii: