• Banner

Kombinovaný nástroj bit HSS M4 Format

WG-16560003

Kombinovaný nástroj HSS M4 FORMAT

129,59 Kč Bez DPH
224,01 Kč
156,81 Kč Sleva 30%
S DPH
Skladem (expedice do 24 hodin) - 2 ks
Počet

Dotázat se na produkt
Kombinovaný nástroj bit HSS M4 Format

Kombinovaný nástroj bit HSS M4 Format

* Odesláním kontaktního formuláře souhlasíte s podmínkami: Zásady ochrany osobních údajů

 

Popis

Kombinovaný bit, HSS

Použití:
Extra tvrdý - pro měkké šroubování do dřeva; k zabránění předčasného zlomení.

Tough - pro tvrdé šroubování do kovu a plechu; zabraňuje předčasnému zlomení.

Torsion - Torzní technologie tlumí špičky točivého momentu v torzní zóně bitu při šroubování, čímž zabraňuje předčasnému opotřebení a zvyšuje životnost nástroje.

BiTorsion - Torzní zóna vrtáku BiTorsion má tvrdost sníženou přibližně o 20 % ve srovnání se stopkou. Tlumí vyšší špičky točivého momentu. Tím se výrazně prodlužuje životnost bitů.

Povrchová úprava diamantem - univerzální použití, dlouhá životnost. Drobné diamantové částečky se doslova zakousnou do šroubu a zajistí bezpečné usazení nástroje v hlavě šroubu.

Impactor - Zvláště odolná řada bitů, určená také pro použití s rázovými/úderovými šroubováky. Nadprůměrná životnost díky optimálnímu využití vlastností materiálu ve spojení s geometrií speciálně přizpůsobenou extrémním požadavkům a výrobnímu procesu. Při výrobě řady bitů Wera Impactor se používá optimální kombinace geometrického designu, tvrdosti, výrobního procesu a kalení a popouštění pro příslušný výstupní profil, a tedy pro jednotlivé šroubovací aplikace.
Technologie, která je přizpůsobena výkonu a použití, vede k optimální životnosti každého profilu. Systém nárazových těles reaguje individuálně na výkon použitý prostřednictvím systému TriTorsion. Různě dimenzované torzní zóny automaticky reagují na špičky působícího krouticího momentu, a tím dosahují optimálního přizpůsobení šroubovému spoji.
Tyto bity mají navíc povlak s drobnými diamantovými částečkami, které se doslova zakousnou do hlavy šroubu a zajistí bezpečné uchycení nástroje v hlavě šroubu.

Nerezová ocel - Nerezové bity se používají všude tam, kde je třeba zabránit cizímu rezivění nerezové oceli. Zejména pro šroubování šroubů z nerezové oceli v okenních a dveřních konstrukcích, kováních a umyvadlech, fasádách, zábradlích, balkonech, plotech atd. Vakuovým kalením ledem se dosáhne tvrdosti vhodné pro dílenské použití.



Konstrukce: S křížovým broušeným spojem a šestihrannou stopkou 1/4".

Použití: Pro jádrové vrtání, vrtání s příklepem a odstraňování otřepů v 1 operaci.
Tepelně zpracovaná indukční zóna umožňuje zvýšenou pružnost při ohybu a tím výrazně snižuje riziko zlomení, čímž se zvyšuje až o 50 %doba životnosti. Kombinované bity jsou určeny pro vrtání s příklepem v akumulátorových vrtačkách a ručních vrtačkách s pravotočivým a levotočivým chodem. Jsou však vhodné i pro řezání závitů na stacionárních vrtačkách. Tloušťka materiálu nepřesahuje jmenovitý Ø závitu (M6 = 6 mm tloušťky materiálu). Vhodné zejména pro montážní práce a malé série. Ujistěte se, že osa nástroje a osa otvoru jsou přesně vyrovnány, a použijte vhodný řezný olej (obj. č. 9829).
Doporučeno pro nerezové a kyselinovzdorné oceli (INOX), Al, Al- a Mg slitiny, měď, mosaz, bronz, podmíněně vhodné pro oceli do 850 N/mm².



Detaily produktu
WG-16560003
4317784530408
2 ks

Parametry

U ocelí do 850 N/mm²
Doporučuje se
Celková délka
39 mm
Měď, mosaz, bronz
Doporučuje se
Oceli INOX odolné proti korozi a kyselinám
Podmíněně vhodné
Al, Al- a Mg-Leg.
Doporučuje se
Vrtací Ø [mm]
3,3
Závit
M4
Steigung [mm]
0,70
Závit x rozteč [mm]
M4 x 0,70
16 dalších produktů ve stejné kategorii: